Το παράνομο παρκάρισμα, κυκλοφοριακή μάστιγα στο Δήμο Παπάγου Χολαργού

tn_102_9181Είναι μεσημέρι Ιανουαρίου 2011 και η βροχερή ημέρα πολλαπλασιάζει τις μετακινήσεις με Ι.Χ επιβατικά.

Προτάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με στόχο την ασφάλεια πεζών, οχημάτων και εξυπηρέτησης των κατοίκων

tn_102_91201. Στην διασταύρωση Αρτέμιδος και Αναστάσεως, είναι επί σειρά χρόνων τοποθετημένοι κάδοι απορριμμάτων στην γωνία επί της Αναστάσεως.

Εξερχόμενο όχημα από την οδό Αρτέμιδος, ελέγχοντας την δεξιά κίνηση - εάν κατέρχεται κάποιο αυτοκίνητο- δεν έχει επαρκή έλεγχο λόγω των τοποθετημένων κάδων απορριμμάτων και σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Κυκλοφοριακό πρόβλημα στη διασταύρωση Κύπρου και Μεσογείων (έξοδος)

100_8580Σε συνεχή βάση οι αγαπητοί ταξιτζήδες δημιουργούν ουρές αναμονής των ταξί οι οποίες μειώνουν το ωφέλιμο πλάτος του δρόμου επί της Κύπρου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί η έξοδος των οχημάτων από την Κύπρου παρά μόνο από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει "πιάτσα" ταξί που να ξεκινά από το μετρό και η ουρά να φτάνει και να ξεπερνά τη διασταύρωση της Κύπρου! Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη και κάποιοι πρέπει άμεσα να ρυθμίσουν το θέμα αυτής της δημιουργίας ενός πρόσθετου κυκλοφοριακού προβλήματος.

Συγκοινωνία νέα Δήμου

busmapΗ πόλη μας χρειάζεται νέα λογική Δημοτικής Διοίκησης με όραμα, αίσθημα ευθύνης, στρατηγική,  αποφασιστικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα.

Ο καιρός

Διαφήμιση