ΔΟΠΑΠ- Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού

Επιμορφωτικά Τμήματα ΔΟΠΑΠ έτους 2012-2013

Σας ενημερώνουμε ότι με τις υπ’ αριθ. 79/2012 και 80/2012 αποφάσεις του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ, εγκρίθηκε η λειτουργία των παρακάτω Επιμορφωτικών Τμημάτων:

Εκπαίδευση των παιδιών που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό camp από τη ΔΑΠΑΧΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά περιβαλλοντολογική ενημέρωση στα παιδιά που συμμετείχαν στο καλοκαιρινό camp. Συνεργάστηκαν αξιωματικοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας (4ου πυροσβεστικού σταθμού), εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του αθλητικού τμήματος του ΔΟΠΑΠ.

Καλοκαιρινό Camp 2012

για παιδιά 6-15 ετών

 

Ο ΔΟΠΑΠ, ανανεώνοντας και φέτος το ραντεβού του με τους μικρούς του φίλους, διοργανώνει το καλοκαιρινό camp, με στόχο πάντα τη δημιουργικότερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η πολιτική στήριξης των οικογενειών του Δήμου, παρέχοντας ένα επιμελώς σχεδιασμένο πρόγραμμα δημιουργικής και ευχάριστης απασχόλησης στα παιδιά τους.

Ένας χρόνος ΔΟΠΑΠ - Δέκα χρόνια Κέντρου Νεότητας Παπάγου

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τον 1 χρόνο ΔΟΠΑΠ και τα 10 χρόνια του Κέντρου Νεότητας με ποικιλία εκδηλώσεων, θέατρο, διαλέξεις, εκθέσεις κλπ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13ος ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΥΝΟΥ

 

« 13ος ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΥΝΟΥ 2012 »

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ο 13ος δρόμος βουνού. Πρόκειται για ημιμαραθώνιο δρόμο, ο οποίος συνδυάζει το πνεύμα της ελευθερίας και της δημοκρατίας που εμπεριέχεται στον κλασικό μαραθώνιο και την προστασία του Υμηττού, ενός από τους ελάχιστους πνεύμονες στην Αττική. Η διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αθλητικής Κοινότητας Χολαργού, ακολουθεί την παλαιά διαδρομή του ράλι « Ακρόπολις » στον Υμηττό.

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 4

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Ο καιρός

Διαφήμιση