Ποιά είναι τελικά η οικονομική κατάσταση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού;

Πολλά έχουν ειπωθεί για την οικονομική κατάσταση του τέως Δήμου Χολαργού.

Λίγα όμως έχουν πλήρως διασαφηνισθεί από τους αρμοδίους!

Είναι φανερό ότι οι Πολίτες του νέου Καλλικρατικού Δήμου Παπάγου-Χολαργού ενδιαφέρονται να μάθουν επακριβώς και τεκμηριωμένα ποιές είναι σήμερα οι οικονομικές δυνατότητες!

Πολλές είναι οι απόψεις και οι προτάσεις των Δημοτών προκειμένου να πραγματοποιηθούν νέα έργα και σύγχρονα συστήματα δημιουργίας μιας καλύτερης πόλης. Όλα αυτά όμως για να επιτευχθούν απαιτούν οικονομικούς πόρους.

Τα Κομματικά Χρίσματα ήταν ανίσχυρα σε σχέση με το Κοινωνικό Χρίσμα.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της 360news.gr

Πριν δύο μήνες περίπου αναφέραμε σε σχετικό άρθρο μας ότι: «Στις εκλογές του 2010, το Κοινωνικό Χρίσμα θα ήταν ισχυρότερο του Κομματικού, όσο ποτέ άλλοτε» και με τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών … υπήρξε επιβεβαίωση.

Εκλογές 2010: Το κοινωνικό Χρίσμα ισχυρότερο του κομματικού όσο ποτέ άλλοτε

Στο νέο Δήμο Παπάγου-Χολαργού πολύς λόγος γίνεται για το ποιοι από τους υποψηφίους δημάρχους είναι...οι "καθαρόαιμοι" εκπρόσωποι των κομμάτων.

Αλήθεια, δεν έχουν ακόμα κατανοήσει πλήρως τα ζητούμενα της κοινωνίας;

Σήμερα πλέον - όσο ποτέ άλλοτε - πιστεύουμε ότι η πλάστιγκα των τοπικών κοινωνιών γέρνει πρός τους ειλικρινείς, τίμιους και ικανούς, αδιαφορόντας για το "βάρος" των κομματικών χρισμάτων.

Ακολουθεί απόσπασμα από το άρθρο του συγγραφέα-δημοσιογράφου κ. Ν. Δήμου, που δημοσιεύθηκε πριν από χρόνια στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ".

 "Μεγάλη εταιρεία ζητάει γραμματέα διευθύνσεως. Απαραίτητα προσόντα: Γραφομηχανή ελληνική-λατινική, δύο ξένες γλώσσες, γνώσεις Η/Υ, αρχειοθέτησης - και φυσικά- προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.

Έρχονται αρκετές υποψήφιες, εξετάζονται, καμία δεν είναι τέλεια. Ξεχωρίζουν τρεις.

Ο καιρός

Διαφήμιση