Ελεύθερο Βήμα

Ένα από τα κυριότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια εφημερίδα ως αντικειμενική και αδέσμευτη είναι η φιλοξενία της Ελεύθερης Έκφρασης των αναγνωστών της στις σελίδες της. Η 360news.gr φιλοδοξώντας να φιλοξενήσει ελεύθερα κείμενα των αναγνωστών της, χωρίς λογοκρισία, με σεβασμό στις απόψεις και σκέψεις όλων, δημιούργησε ένα Ελεύθερο Βήμα. Ένα βήμα που μπορείτε να προβάλετε κάθε σκέψη, πρόταση, παρατήρηση κλπ για διάφορα θέματα. Τα κείμενα θα πρέπει να έχουν την υπογραφή και τα στοιχεία σας και θα αντιπροσωπεύουν μόνο τις δικές σας απόψεις και όχι της εφημερίδας. Παρακαλούμε να μην περιέχουν εκφράσεις που προσβάλλουν καθώς και υβριστικό περιεχόμενο. Άλλωστε, πιστεύουμε ότι το εποικοδομητικό και χρήσιμο περιεχόμενο άρθρου ή επιστολής δεν εξαρτάται από εκφράσεις που προσβάλλουν. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τα έγγραφά σας, προβάλλοντας την προσπάθεια επικοινωνίας σας με τους αναγνώστες μας με τον καλύτερο τρόπο. Στείλτε μας και εσείς τις δικές σας σκέψεις-απόψεις-προβληματισμούς στο info@360news.gr.

Άναψες τζάκι; Κάηκες!!!

Ελάτε βρε κουτά για το καλό σας το κάνουν! Δεν έχετε ακούσει ότι μπορείς να μπεις στην κατάψυξη και να ξυπνήσεις μετά από κάμποσα χρόνια;

Εσείς θα καταψυχτείτε δωρεάν, αφού η τιμή του πετρελαίου είναι στα ύψη (στα όρη στ’ άγρια βουνά), το αέριο ακολουθεί με μικρή διαφορά και οι ευχές για έναν μαλακό χειμώνα δεν φαίνεται να πιάνουν.

Και για να μην νομίζετε ότι  δεν σας σκέφτονται, αποφάσισαν να κόψουν και το … τζάκι!

Πολύ η αιθαλομίχλη, κακό για την υγεία, κακό για το περιβάλλον και μπλα, μπλα, μπλα…

Μα είναι για γέλια!!!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

Άρθρο του Δημήτρη Οικονόμου

Στην δύσκολη συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας, πρωτοβουλίες,  ενέργειες  και  λύσεις από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης,στα καθημερινά οικονομικά και  κοινωνικά ζητήματα των πολιτών,πρέπει να τύχουν άμεσης εφαρμόγης έτσι ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες από τους Δήμους υπηρεσίες, να υπάρξει αμεσότερη εξυπηρέτηση των κατοίκων ,να βοηθηθούν ουσιαστικά οι πιο αδύναμες κοινωνικά ομάδες.

Η ιερότητα της γλώσσας μας

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

του ΒΥΡΩΝΑ Γ. ΠΟΛΥΔΩΡΑ

Η ιερότητα της γλώσσας μας

Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου…

Οδ. Ελύτης «Άξιον Εστί».

Δεν είμαι «Ελληναράς». Ούτε εγώ ούτε οι ομοϊδεάτες μου. Απλά, είμαι Έλληνας. Που αγαπά τη γλώσσα του και τη θεωρεί συστατικό στοιχείο της εθνικής ταυτότητάς του. Και που δεν λησμονεί τον ορισμό του έθνους που μας παρέδωσε ο Ηρόδοτος: Το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το «ομότροπον». Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κρατικές οντότητες χωρίς εθνικό υπόβαθρο.

Παρεμβάσεις – Προτάσεις

του

Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα

Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου – Χολαργού

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 24 Μαΐου 2012,μεταξύ των θεμάτων που  συζητήθηκαν ήταν και η «Γνωμάτευση επί των Περιβαλλοντικών Όρων της μελέτης εγκατάστασης Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας» . Οι προτεινόμενες θέσεις είναι τόσο στο Χολαργό όσο και στον Παπάγου και το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί έχει να κάνει με την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας.

Η θέση της Δημοτικής Αρχής αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνη και Αρνητική. Σκοπός της παρέμβασης του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα ήταν η αναζήτηση της όσο το δυνατόν ισχυρότερης επιχειρηματολογίας με την παρουσίαση και άλλων στοιχείων. Κατόπιν αυτών και στην προσπάθεια για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, ο έκανε την παρακάτω Παρέμβαση – Πρόταση.

Σχετικά με το skateboard park

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο σχέδιο για άμεση αξιοποίηση του πάρκου skateboard στην οδό Ιωνίας, στου Παπάγου. Σαν δημότης Παπάγου είχα χαρεί πάρα πολύ όταν είχε δημιουργηθεί κάτι τέτοιο (2006-2007?), αλλά δυστυχώς από την μέρα που άδειασε το πάρκο (2009), είναι κρίμα να υπάρχει ο χώρος εκεί (ταρτάν-περίφραξη) και να παραμένει ανεκμετάλλευτος.

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 5

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Ο καιρός

Διαφήμιση