Με το θάρρος της γνώμης

Πολλές φορές στις Δημοτικές Εκλογές μαθαίνουμε διάφορες μη εξακριβωμένες πληροφορίες.

Κυκλοφορύν ψίθυροι, δυσμενείς κρίσεις. χαρακτηρισμοί που δεν συνάδουν με την ποιότητα της κλειστής κοινωνίας που ζούμε και αναφορές που κρίνουμε ότι είναι αίολες μέχρι να δωθούν οι σχετικές απαντήσεις από τους πρωταγωνιστές.

Με στόχο την καθαρά αντικειμενική αντίληψη που βασίζεται αποκλειστικά στις απαντήσεις που θα δωθούν, "ανεβάζουμε" ένα διάλογο θέτοντας ερωτήματα στους υποψήφιους Δημάρχους προβάλοντας τις απαντήσεις τους, ακέραιες, με αντικειμενικότητα, χωρίς σχολιασμούς και κυρίως με ανεξάρτητη θέση.

Παρακάτω ακολουθεί η επιστολή που στείλαμε στους υποψήφιους Δημάρχους:

"

Κατ΄ αρχήν σας ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στους στόχους σας.

Στη συνέχεια επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε την τιμή και χαρά να είμαστε δημιουργοί της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας Παπάγου- Χολαργού με τίτλο : «360° news Παπάγου – Χολαργού»

Σε λίγες ημέρες θα είμαστε στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.360news.gr

Με στόχο την καθαρά αντικειμενική αντίληψη που βασίζεται αποκλειστικά στις απαντήσεις που θα δοθούν, «ανεβάζουμε» διάλογο υποβάλλοντας ερωτήματα στους Υποψηφίους Δημάρχους, προβάλλοντας τις απαντήσεις τους, ακέραιες, με αυστηρή αντικειμενικότητα, χωρίς σχολιασμούς και κυρίως με ανεξάρτητη θέση.

Παρακαλούμε για την ταχύτερη – κατά το δυνατόν – απάντησή σας, δεδομένου ότι στην πρώτη ανάρτηση της ύλης, σχετικά - με τα Δημοτικά θέματα – θα υπάρχουν οι συγκεκριμένες ερωτήσεις προς τους Υποψηφίους Δημάρχους.

Ευελπιστούμε για τη θετική ανταπόκριση σας και την μελλοντική συνεισφορά σας σε παραγωγικό διάλογο υπέρ των πολιτών.

Ο καιρός

Διαφήμιση