Προτεινόμενο σχέδιο δράσης για το νέο Δήμο με σκέψεις, απόψεις, θέσεις και προτάσεις

Μέχρι σήμερα οι Δημοτικές Παρατάξεις δημιουργούσαν το δικό τους πρόγραμμα δράσης. Σήμερα πλέον οι Πολίτες προτείνουν το δικό τους πρόγραμμα και ζητούν να αξιοποιηθεί καταλλήλως.

Εμείς σήμερα, βάζουμε τις βάσεις διαλόγου για τη σύνθεση ενός ρεαλιστικού-υλοποιήσιμου δημοτικού προγράμματος, που έχει θεμέλια διαμορφωμένα από τους πολίτες του νέου Δήμου Παπάγου-Χολαργού και απευθύνεται στους παραλήπτες οι οποίοι είναι οι Δημοτικές Παρατάξεις.

Δημόσια σχολεία

Ζητάμε μια σειρά λειτουργικών και αισθητικών παρεμβάσεων στα σχολικά συγκροτήματα ώστε τα παιδιά να φοιτούν στο καλύτερο δυνατό σχολικό περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η ενδυνάμωση της συνεργασίας του Δήμου με τους Συλλόγους Γονέων και Καθηγητών κυρίως όμως με τους μαθητές της πόλης μας.

Κρίνονται Αναγκαία

  • Η οργάνωση ειδικού τμήματος εργατοτεχνιτών για την τακτική επισκευή-συντήρηση καθώς και την αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων στις σχολικές εγκαταστάσεις.
  • Η αύξηση σχετικών κονδυλίων
  • Η συμπλήρωση υλικοτεχνικής υποδομής
  • Η ανακαίνιση των αιθουσών διδασκαλίας καθώς και γενικότερη ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων και των αθλητικών εγκαταστάσεων τους.
  • Η αύξηση του πρασίνου εντός και περιμετρικά των σχολικών εγκαταστάσεων

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ο καιρός

Διαφήμιση