Εκδηλώσεις 25 Μαρτίου 2014

 

 

Πρόσκληση ΔΟΚΜΕΠΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος  και το  Δ.Σ. του  Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.

σας προσκαλούμε σε μια αξέχαστη βραδιά

αφιερωμένη

ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ 

ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ  & ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

το Σάββατο15 Μαρτίου  2014, ώρα 19:00

στο  Αμφιθέατρο Μ. Θεοδωράκης

(Περικλέους 55, Χολαργός)

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Απόκριες 2014

Βραδιά Οπερέτας

Ανακοίνωση ΔΟΚΜΕΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη του ΚΑΠΗ σας γνωρίζουμε ότιαπό την Δευτέρα  27 - 01- 2014 έως και την Τετάρτη  05-02-2014   μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν από τις 10 Φεβρουαρίου  και θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα στο κτίριο του ΚΑΠΗ στον 2ο όροφο σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.  Θα δημιουργηθούν 2 τμήματα των 16 ατόμων.

Πληροφορίες-εγγραφές στο τηλ. 210-6549407 στην κ. Αγγελή

Σε περίπτωση που ο αριθμός των μελών που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι μεγάλος θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.  

Ο Πρόεδρος του ΔΣ. του ΔΟΚΜΕΠΑ                                      

  Ηλίας Αποστολόπουλος

Δελτίο Τύπου

 

Χολαργός 13/01/2014

Δελτίο Τύπου

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ    

Είναι γεγονός ότι την προοπτική στον πολιτισμό την παρέχει η πολυφωνία, ο πλουραλισμός και η συλλογική προσπάθεια. Η τάση για εξάπλωση του πολιτισμού είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη να εξαπλωθεί ο πολιτισμός πέρα από τα στενά όρια ενός Δήμου. Σε αυτά τα πλαίσια ένας νέος θεσμός εγκαινιάστηκε φέτος στο ΚΑΠΗ Παπάγου-Χολαργού και η ακτινοβολία του έγινε αισθητή στα μέλη του ΚΑΠΗ και σε μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας. Είναι ο θεσμός της Συνεργασίας Όμορων Δήμων στον τομέα του πολιτισμού και  της μεταξύ τους ανταλλαγής προϊόντων πολιτισμού και εθελοντισμού. Στην προκειμένη περίπτωση τα πολιτιστικά προϊόντα ήταν δύο θεατρικά έργα, τα οποία παίχθηκαν στο Αμφιθέατρο του Δήμου μας δωρεάν κυρίως για τα μέλη του ΚΑΠΗ, αλλά και για όλους τους δημότες.

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 32

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Ο καιρός

Διαφήμιση