Διακοπές με ποδήλατο

Όσο και αν κυριαρχεί στις συζητήσεις και επηρεάζει τις ζωές μας το θέμα της οικονομικής κρίσης , οι διακοπές ως θέμα την περίοδο αυτή έχουν την τιμητική τους .Διακοπές λοιπόν με ποδήλατο για τους λάτρεις και μόνο της περιπέτειας .Για τους υπόλοιπους τα κλασικά rooms to let . . .

Καλοκαίρι,,,Διακοπές...Εθελοντισμός

Καθώς μια ακόμα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά φτάνει στο τέλος της ήδη πολλοί πρώην μαθητές, εν δυνάμει και νυν φοιτητές σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν δυο δεδομένα. Άπλετος χρόνος για διακοπές αλλά λίγα χρήματα λόγω και της οικονομικής κρίσης .

Μια βόλτα διαφορετική από τις άλλες

Αν και περίοδος κρίσης και γενικής κατήφειας τα τελευταία χρόνια φαίνεται κάτι να αλλάζει στα πολιτιστικά της Αθήνας . . .Έχετε σκεφτεί να βάλετε ένα μουσείο σε μια κυριακάτικη βόλτα σας ;

Δεν αναφέρομαι φυσικά σε μουσεία απολιθώματα του παρελθόντος με τα εκθέματα σε κάποια γυάλινη βιτρίνα με το χαρακτηριστικό μπρούτζινο ενημερωτικό ταμπελάκι. Αναφέρομαι σε μουσεία αρχιτεκτονικά δημιουργήματα με ωραία καφέ και ενδιαφέροντα μαγαζάκια γνωστά και ως shop-museums στα οποία σου φτιάχνει η διάθεση μόνο και μόνο να παρευρίσκεσαι. Σας παραθέτω λοιπόν μερικές προτάσεις –ιδέες που μπορούν συνδυαστούν και με μια βόλτα στην ευρύτερη περιοχή του μουσείου. Σύμβουλος σε όλα αυτά με τις απαραίτητες εικόνες και πληροφορίες αποτελεί βέβαια το διαδίκτυο.

Με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου. Δυναμικό Παρόν της Νεολαίας.

tn_P3250047Παπάγου-Χολαργός, 25-03-2011

 

Η 360news.gr παρευρέθη στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου Χολαργού απαθανατίζοντας στιγμιότυπα από τις επιμνημόσυνες δεήσεις, τις καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων και τις παρελάσεις.

Η τοπική κοινωνία κοντά στους νέους

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου που αναρτήθηκε στις 28-2 , διαπιστώθηκε η απόσταση που κρατούν οι νέοι από τα τεκταινόμενα της κοινωνίας . Τι κάνει όμως η τοπική κοινωνία γι’αυτό,η οποία έχει επαφή και με τους φορείς αγωγής –σχολεία, συλλόγους-και έχει στη διάθεση της τους κατάλληλους μηχανισμούς;

Ο γράφων λοιπόν επιχειρεί να προτείνει συγκεκριμένες δραστηριότητες με τις οποίες θα μπορούσαμε να αποκαταστήσουμε το χάσμα με τους νέους.

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 2

Έναρξη
Προηγούμενο
1
Διαφήμιση

Ο καιρός

Διαφήμιση