Προτεινόμενο σχέδιο δράσης για το νέο Δήμο με σκέψεις, απόψεις, θέσεις και προτάσεις

Μέχρι σήμερα οι Δημοτικές Παρατάξεις δημιουργούσαν το δικό τους πρόγραμμα δράσης. Σήμερα πλέον οι Πολίτες προτείνουν το δικό τους πρόγραμμα και ζητούν να αξιοποιηθεί καταλλήλως.

Εμείς σήμερα, βάζουμε τις βάσεις διαλόγου για τη σύνθεση ενός ρεαλιστικού-υλοποιήσιμου δημοτικού προγράμματος, που έχει θεμέλια διαμορφωμένα από τους πολίτες του νέου Δήμου Παπάγου-Χολαργού και απευθύνεται στους παραλήπτες οι οποίοι είναι οι Δημοτικές Παρατάξεις.

Ενημέρωση και συμμετοχή δημοτών

Αναβάθμιση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης με την ενίσχυση της συμμετοχής των δημοτών στα θεσμικά όργανα της.

Δημιουργία "Συμβουλίων Γειτονιάς" με την συμμετοχή των κατοίκων κάθε γειτονιάς έτσι ώστε να επισημαίνονται και να επιλύονται άμεσα ακόμα και τα πιο μικρά προβλήματα.

Εφαρμογή ενός σταθερού, φιλικού και αποτελεσματικού φορέα επικοι­νωνίας ανάμεσα στο Δημότη και το Δήμο. Για τον σκοπό αυτό τα "Ενημερωτικά Δελτία" και οι "Ανα­κοινώσεις" πρέπει να γίνουν ένα ουσιαστικό μέσο αλληλοενημέρωσης. Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας που μπορούν με τις γνώσεις τους να προσφέρουν στον τομέα αυτό. Δημιουργία μηνιαίας "Δημοτικής Εφημερίδας" όπου θα φιλοξενούνται οι απόψεις ΟΛΩΝ των Δημοτικών Συνδυασμών κυρίως όμως ΟΛΩΝ των δημοτών.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ο καιρός

Διαφήμιση