Συναυλία Μάριος Φραγκούλης

Συναυλία 

«Μάριος Φραγκούλης»

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΤΕΡΑ 

Τετάρτη  4 Ιουλίου 2012 

Κηποθέατρο Παπάγου (Κορυτσάς 6η στάση)

Ώρα έναρξης: 21.00

Γενική Είσοδος: 15 €

 

Στα πλαίσια των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων του Δήμου, παρουσιάζεται η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, ο οποίος τραγουδάει για πρώτη φορά ένα καθαρά Ελληνικό πρόγραμμα, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα αγάπης στο κοινό του. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της δικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και κληρονομιά της χώρας μας.

Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και οι δημιουργοί της νέας γενιάς.

Με τα Καινούργια Φτερά, ο Μάριος δίνει το μήνυμα της ελπίδας, και της αισιοδοξίας και εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα.

Στο πιάνο ο Θωμάς Κοντογιώργης.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Αντωνόπουλος

Καλλιτεχνικός Υπεύθυνος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Δημoτική Κοινότητα Παπάγου-Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90,Τηλ. 213-2027186,187 - εργάσιμες ημέρες, 8.00-14.00.

Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ: Μεσογείων 230 - Χολαργός, Τηλ. 210-65 28 301&3 - εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ταμείο Θεάτροu:Οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, Τηλ. 210 65 20 412, την ημέρα της               παραστάσεως από τις 18:30.


Ο καιρός

Διαφήμιση