Ανακοίνωση Εκδήλωσης το Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ  ΠΡΕΒΕΖΑΝΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ

Το ΔΣ της Αδελφότητας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να προσέλθουν στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55 Χολαργός), το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, όπου θα προβληθεί η ταινία του Πρεβεζάνου Καλλιτέχνη-Σκηνοθέτη Γιάννη Νικολαΐδη με τίτλο Ταξίδι στην Νοσταλγία. Πρόκειται για ένα πραγματικό ταξίδι στην νοσταλγία στην Πρέβεζα και στους ανθρώπους της του χθες.

 

Ώρα έναρξης προβολής 20:00 ακριβώς

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Η ταινία αυτή έχει προβληθεί στην Πρέβεζα και απέσπασε πολύ εγκωμιαστικά σχόλια.

Την ταινία και τον δημιουργό της Γιάννη Νικολαΐδη θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής της Αδελφότητας, πρώην Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθ. κος Μιχάλης Λουκάς.

Προς διευκόλυνση της προσέλευσης των μελών και φίλων μας τους πληροφορούμε ότι για εκείνους που θα χρησιμοποιήσουν το Μετρό για την άφιξη τους στο Αμφιθέατρο, θα πρέπει να αποβιβαστούν στον σταθμό Εθνικής Άμυνας (έξοδος προς Υπουργείο Μεταφορών). Εκεί θα έχουμε προβλέψει να υπάρχει Πούλμαν που θα τους παραλάβει για να τους μεταφέρει στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από τον σταθμό Εθνική Άμυνα στις 19:45 ακριβώς. Για όσους καθυστερήσουν μπορούν να πάρουν το Λεωφορείο Νο 418 που θα τους αποβιβάσει έξω από το Αμφιθέατρο. Η επιστροφή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο με πούλμαν που θα αναχωρήσει από το Δημαρχείο Χολαργού στις 22:00 ακριβώς για τον σταθμό Εθνική Άμυνα του Μετρό.

Σας καλούμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας

Με Πρεβεζάνικους Αδελφικούς Χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Θεόδωρος Χαλιμάς                 Γρηγόριος  Αυδίκος

 

Ο καιρός

Διαφήμιση