Προγραμματισμένες διαλέξεις Ανοικτού Πανεπιστημίου

Ενημερώνουμε τους Δημότες Παπάγου-Χολαργού ότι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου συνεχίζει το προσεχές διάστημα τις διαλέξεις με θεμελιώδη επιδίωξη τη διασφάλιση του δικαιώματος όλων σε εκείνες τις επιμορφωτικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του ατόμου, στην καλλιέργεια συμπεριφορών συμβατών με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον κόσμο και γενικότερα στην ανάπτυξη της ιδιότητας του ενεργού και ενημερωμένου πολίτη.

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στην νεολαία με την πεποίθηση ότι, μέσα από τη δράση του ανοικτού Πανεπιστημίου , θα βρει λύσεις και θα λάβει απαντήσεις σε θέματα που την ενδιαφέρουν και την απασχολούν.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων – διαλέξεων είναι ΔΩΡΕΑΝ. (40 λεπτά περίπου ομιλία και 20 λεπτά περίπου συζήτησης). Το πρόγραμμα των διαλέξεων αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΠ www.dopap.gr ενώ οι εγγραφές γίνονται στο τηλέφωνο 2106543879 ή ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Γίνεται δεκτός οποιοσδήποτε επιθυμεί, αδιακρίτως φύλου, ηλικίας ή επαγγέλματος, κάτοικος Παπάγου, Χολαργού ή άλλου Δήμου. Μετά τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου απονέμεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΩΝ σε όσους έχουν παρακολουθήσει τα 2/3 των διαλέξεων – μαθημάτων.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
Στην αίθουσα Ελ. Βενιζέλου 1 προσέλευση και αποχώρηση, Δημοτικό λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από την πλατεία Κονίτσης ώρα 18.00, ακολουθεί το δρομολόγιο του αστικού λεωφορείου με κατάληξη στην Ελ. Βενιζέλου και αντιστρόφως (από Τετάρτη 14/12/2011 το λεωφορείο θα περνά και από το Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού στην οδό Περικλέους)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Δε θα πραγματοποιηθεί διάλεξη στις 25/1/2012.

Έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω διαλέξεις για το αμέσως προσεχές διάστημα:

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012
Ειρήνη Γιαλλουρίδου (ψυχολόγος)
«Τώρα συνταξιούχος. Φέρε τη ζωή στα μέτρα σου.»
ωρα: 18:30 Ελ. Βενιζέλου 1, Παπάγου

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012
Ευστάθιος Νικολαρόπουλος (κλινικός εμβρυολόγος, Διευθυντής ινστιτούτου «IVF and Genetics»)
«Σύγχρονα Προβλήματα Ανδρικής Γονιμότητας»
ωρα: 18:30 Ελ. Βενιζέλου 1, Παπάγου

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012
Σοφία Βούλτεψη (νομικός-δημοσιογράφος)
«Τα ΜΜΕ και η οικονομική κρίση»
ωρα: 18:30 Ελ. Βενιζέλου 1, Παπάγου

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 (εκτάκτως)
Με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου θα παρουσιαστεί το θέμα «Το 21 ως σημείο αναφοράς και έμπνευσης για τη σημερινή αναγέννηση»
Προσκεκλημένος ο κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος (Δρ. Κοινωνιολογίας της Ιστορίας)
Ο χώρος θα ανακοινωθεί σύντομα

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012
Πέτρος Χατζηνικολάου (Καθηγητής Παθολογίας)
«Φυσιολογία και Παθολογία του Νεφρού»
ωρα: 18:30 Ελ. Βενιζέλου 1, Παπάγου

Ο καιρός

Διαφήμιση