H θεατρική ομάδα L.A.K.(S).M.I

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ L.A.K.(S).M.I

H θεατρική ομάδα L.A.K.(S).M.I δημιουργήθηκε το 2011 από νέα παιδία, με σκοπό την παρουσίαση νεοελληνικών έργων, με φαντασία και την αγάπη που έχουν τα μέλη του θιάσου για το θέατρο.

P7110051Για δεύτερη σεζόν, θα συνεχιστεί το έργο «ΖΙΓΚΟΛΟ..ΕΤΩΝ 22» μια μαύρη κωμωδία. Κεφάτο και νεανικό κείμενο , φρέσκα πρόσωπα και ζωντανές ερμηνείες  θα σας αποσπάσουν από τα προβλήματα και , θα σας χαρίσουν χαρούμενες στιγμές στο θέατρο  Παραμυθίας  στον  Κεραμικό, Παραμυθίας 27  και Μυκάλης.

( Όταν η μοναξιά γίνεται τρόπος ζωής και ο έρωτας γίνεται επάγγελμα , τότε η μαύρη κωμωδία μπαίνει στη ζωή μας. Στιγμές τραγικές , στιγμές αμηχανίας αλλά και απίστευτα κωμικές εναλλάσσονται στους έξυπνους διαλόγους, συμπτώσεις και μοιραίες καταστάσεις οδηγούν …..στο θάνατο!!!!Ποιός ή τι φταίει; Θα το δούμε να συμβαίνει στη σκηνή ή μήπως στη ζωή;; Ο έρωτας, η φιλία, η μοίρα δοκιμάζονται και ανατρέπονται σε μια μαύρη κωμωδία. Οι ήρωες μέσα από στιγμές καθημερινές και άκρως χιουμοριστικές προσπαθούν να αλλάξουν την ζωή τους. Η χήρα Μαργαρίτα θέλει να αλλάξει με την βοήθεια της φίλης της Ρέας, η Ρέα θέλει να ζήσει εμπειρίες καινούριες με άντρες ,ο Άρης ένα στρίπερ νέος στο επάγγελμα που δεν ξέρει καν πως χορεύουν. Και τέλος η Αριέτα, το πλουσιοκόριτσο που παίζει με τους ανθρώπους για την δική της πλάκα. Πώς όμως όλοι οι ήρωες θα βγάλουν από μέσα τους ξένα συναισθήματα και πως η ιστορία θα κυλήσει έτσι, ώστε να ανατρέψει τις σχέσεις μεταξύ τους; Αξίζει να αλλάζεις τη ζωή σου για ένα έρωτα και να διαλύσει μια φιλική σχέση για ένα ζιγκολό;  )

Σενάριο:   Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία :  Γιάννης Κλειδέρης

Παίζουν :   Ανδρέας Αριστοτέλους

Αθηνα Κουτσιανούλη

Λουκία Πική

Μαρίλια  Χαριδήμου

Μουσική :  Ανδρέας  Λάμπρου

Styling:Ρενάτα Χαραλάμπους

Hair styling:Μαίρη Ψωμαδάκη

Διάρκεια: 90 λεπτά

Ημέρα και ώρες Παραστάσεων: Από 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 18:15μ.μ

IMG_5173Η δεύτερη σκηνή του θιάσου, θα παρουσιάσει το δραματικό έργο «ΕΝ-ΤΑΣΗ ΦΥΓΗΣ». Ένα έργο το οποίο θα προβληματίσει, θα μας φέρει εικόνες του σήμερα, σκηνές βίας, που όλοι βλέπουμε και κλείνουμε τα μάτια.

(Τι γίνεται όταν το θύμα και ο θύτης είναι μαζί επί σκηνής και θυμούνται τα παλιά; Στιγμές χαμένες, στιγμές που δεν έζησαν ποτέ. Δυο διαφορετικές γυναίκες. Δυο μονολόγοι. Δυο σημερινές γυναίκες που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και έρχονται στην επιφάνεια λάθη, η μοίρα και ο πόνος. Πώς είναι μοιρασμένη η ζωή στη μέση, ποιος κλέβει τα συναισθήματα των ανθρώπων και γιατί; Τι κοινό έχουν; Τι ρόλο παίζουν οι άνδρες στην πληγή τους; Το έργο είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 15 χρονών)

Σενάριο:Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία:Γιάννης Κλειδέρης

Παίζουν:

Διονυσία Στοαντζίκη

Χρυσάνθη Κάντζου

Βασίλης Χαραλάμπους

Hair Styling:Μαίρη Ψωμαδάκη

Μουσική:Ανδρέας Λάμπρου

Διάρκεια:60 λεπτά

Ημέρα και ώρες Παραστάσεων: Από 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:15μ.μ

Θέατρο  Παραμυθίας,  Μυκάλης και Παραμυθίας 27  Κεραμικός

Κρατήσεις εισιτηρίων  στο :  697 3068994

Τιμή εισιτηρίων: Κανονικό 15 Ε , Φοιτητικό 12 Ε

Προσφορά Θιάσου L.A.K.(S).M.I: Εισιτήριο μιας παράστασης 15 Ε και με 5 Ε επιπλέον (δηλ. 20 Ε) μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα δύο έργα

Σας ευχαριστούμε πολύ

ΟΜΑΔΑ L.A.K.(S).M.I

Ο καιρός

Διαφήμιση