ΦΕΣΤΙΒΑΛ Plus

Παράλληλα με το κυρίως Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου - Χολαργού 2011, πραγματοποιείται φέτος το Φεστιβάλ Plus, με κύριο στόχο την ανάδειξη καλλιτεχνών και προσωπικοτήτων του πολιτισμού που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε άλση, πλατείες και δρόμους του Δήμου και είναι οι ακόλουθες.

1) ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ της κας Καλλιόπης Ι. Μάλφα
Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Κηποθέατρο Παπάγου την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30.

2) ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με την κα. Αιμιλία Λιάχνη και την Κομπανία της ΔΙΑ.ΠΑ.ΧΟΛ στο Θεατράκι στην Παιδική Χαρά Κ.Καραμανλή στην οδό Αετιδέων και Κεραμεικού την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30μ.μ.

3) Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Α)ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ Ή ΠΑΡΑΛΟΓΙΟΝ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΙΟΝΕΣΚΟ»

Το δρώμενο διοργανώνεται από την κα. Αφροδίτη Παρζακώνη , υπεύθυνη του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Εργαστήρι Έκφρασης και Επικοινωνίας» του πρώην Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού και την ομάδα της και θα πραγματοποιηθεί στο στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου. Ώρα 7.30.
Για την προώθηση αυτής της παράστασης θα προηγηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από μέλη του θιάσου event - βόλτα στους δρόμους υπό μορφή θεάτρου δρόμου.

Β) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 2 ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ από τη «Θεατρική Ομάδα» του πρώην Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού, με υπεύθυνη τη θεατρολόγο κα. Κατερίνα Μπλάτσου. Θα λάβει χώρα στο Θεατράκι του αύλειου χώρου του Δημαρχείου. Ώρα. 22.00.

4) ΕΚΘΕΣΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ Ι. ΣΠΥΡΙΟΥΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ».Θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Παπάγου την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30, πριν από την παράσταση του κου Μεσσάλα με το έργο «Αριστοφανικός Οίστρος»

Ο καιρός

Διαφήμιση