Ελεύθερο Βήμα

Ένα από τα κυριότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια εφημερίδα ως αντικειμενική και αδέσμευτη είναι η φιλοξενία της Ελεύθερης Έκφρασης των αναγνωστών της στις σελίδες της. Η 360news.gr φιλοδοξώντας να φιλοξενήσει ελεύθερα κείμενα των αναγνωστών της, χωρίς λογοκρισία, με σεβασμό στις απόψεις και σκέψεις όλων, δημιούργησε ένα Ελεύθερο Βήμα. Ένα βήμα που μπορείτε να προβάλετε κάθε σκέψη, πρόταση, παρατήρηση κλπ για διάφορα θέματα. Τα κείμενα θα πρέπει να έχουν την υπογραφή και τα στοιχεία σας και θα αντιπροσωπεύουν μόνο τις δικές σας απόψεις και όχι της εφημερίδας. Παρακαλούμε να μην περιέχουν εκφράσεις που προσβάλλουν καθώς και υβριστικό περιεχόμενο. Άλλωστε, πιστεύουμε ότι το εποικοδομητικό και χρήσιμο περιεχόμενο άρθρου ή επιστολής δεν εξαρτάται από εκφράσεις που προσβάλλουν. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τα έγγραφά σας, προβάλλοντας την προσπάθεια επικοινωνίας σας με τους αναγνώστες μας με τον καλύτερο τρόπο. Στείλτε μας και εσείς τις δικές σας σκέψεις-απόψεις-προβληματισμούς στο info@360news.gr.

Παρεμβάσεις – Προτάσεις

του

Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα

Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου – Χολαργού

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 24 Μαΐου 2012,μεταξύ των θεμάτων που  συζητήθηκαν ήταν και η «Γνωμάτευση επί των Περιβαλλοντικών Όρων της μελέτης εγκατάστασης Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας» . Οι προτεινόμενες θέσεις είναι τόσο στο Χολαργό όσο και στον Παπάγου και το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί έχει να κάνει με την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας.

Η θέση της Δημοτικής Αρχής αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνη και Αρνητική. Σκοπός της παρέμβασης του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα ήταν η αναζήτηση της όσο το δυνατόν ισχυρότερης επιχειρηματολογίας με την παρουσίαση και άλλων στοιχείων. Κατόπιν αυτών και στην προσπάθεια για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, ο έκανε την παρακάτω Παρέμβαση – Πρόταση.

Ο καιρός

Διαφήμιση