Πρόγραμμα «Γνωρίζω τον ΔΟΠΑΠ»

Το πρόγραμμα «Γνωρίζω τον ΔΟΠΑΠ» το οποίο ξεκίνησε και θα ισχύει μέχρι 15 Οκτωβρίου 2011 απευθύνεται σε Δημότες και κατοίκους Παπάγου-Χολαργού και περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε αθλητικές εκδηλώσεις και στα Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ.

 

 Η Φιλοσοφία του Προγράμματος εστιάζεται στη συμμετοχή των δημοτών σε αθλητικές δραστηριότητες κάνοντας τον αθλητισμό τρόπο ζωής. Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση του Αθλητισμού στον Δήμο, η προώθηση των γυμναστηρίων και των δραστηριοτήτων του ΔΟΠΑΠ καθώς και η προώθηση της κάρτας του Δημότη την οποία εκδίδει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Η συμμετοχή είναι προσωπική και δε μεταβιβάζεται. Επίσης το ποσό συμμετοχής (10?) είναι το ίδιο για όποια χρονική στιγμή διεξαχθεί η εγγραφή. Σε κάθε χρήση της συμμετοχής αυτής θα πρέπει να επιδεικνύεται η κάρτα εγγραφής στους αρμόδιους υπαλλήλους του ΔΟΠΑΠ. (μέλη πολύτεκνης οικογένειας συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα)

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή των Δημοτών (και κατοίκων) στο παραπάνω πρόγραμμα είναι:

  1. 1.Η αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Γνωρίζω τον ΔΟΠΑΠ»
  2. 2.Ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο
  3. 3.Έγγραφο πιστοποίησης Δημότη-Κατοίκου (λογαριασμός, βεβαίωση)
  4. 4.Μία φωτογραφία
  5. 5.Έγγραφο από πολυτεκνική ομοσπονδία.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα γίνουν προσπάθειες να ενταχθούν ομαδικά προγράμματα.

Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα (αίθουσες γυμναστικής, ομαδικά προγράμματα, εγγραφές) μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΠ www.dopap.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2106543879. Οι Εγγραφές θα γίνονται από 12/9/2011 στην έδρα του ΔΟΠΑΠ Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου στην Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και στην αποκεντρωμένη υπηρεσία της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού Τέρμα οδού Σύρου. Εγγραφές θα γίνονται το πρωί 9:00 - 15:00 και το απόγευμα 16:00 - 20:00.

Για το πρόγραμμα των γυμναστηρίων θα ενημερώνεστε καθημερινά από τη σελίδα dopap.gr

Ηλεκτρονική αίτηση προεγγραφής

Έντυπη αίτηση εγγραφής

Ο καιρός

Διαφήμιση