Θέμα …: «Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου αυτού»

Θέμα …: «Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου αυτού»

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με το υπ’ αριθ. πρωτ. 5110/2-3-11 έγγραφό του διαβίβασε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής την υπ’ αριθ. 77/2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και τους πίνακες με τα αιτήματα για κάλυψη ενενήντα τεσσάρων (94) συνολικά θέσεων προσωπικού του Δήμου και των Νομικών Προσώπων αυτού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας και συμβάσεων έργου.

 

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, διαβίβασε το ανωτέρω αίτημα στο ΥΠ.ΕΣ. το οποίο με την υπ’ αριθ. 22755/12-5-11 απόφαση, ενέκρινε τη δυνατότητα απασχόλησης τριάντα (30) ατόμων (απόφαση Επιτροπής του άρθ. 2 παρ. 1 της αρ. 33/2006 ΠΥΣ (ΦΕΚ 280/Α’) όπως ισχύει, για κάλυψη θέσεων με σύμβαση οκτάμηνης διάρκειας.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού, γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 21 παρ. 1 του Ν. 2190/94, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ιδίως με τις διατάξεις του άρ. 9 παρ. 1 του Ν. 3812/09, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες από την ημερομηνία πρόσληψης, με εξαίρεση τους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, που η χρονική διάρκεια είναι ίση με το χρόνο του παιδαγωγικού προγράμματος.

Κατόπιν των ανωτέρω, και με βάση τις σχετικές αποφάσεις-προτάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων για πρόσληψη προσωπικού ως ανωτέρω, προτείνεται να λάβετε απόφαση στην οποία θα καθορίζεται ο αριθμός κατά ειδικότητα του υπ’ όψιν προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που να κατανέμεται ως ακολούθως:

ΔΗΜΟΣ

ΔΟΠΑΠ

ΔΟΚΜΕΠΑ

 

Μία (1) θέση κατηγορίας ΔΕ Συντηρητών

Μία (1) θέση κατηγορίας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

Μία (1) θέση κατηγορίας ΠΕ ΚΦΑ

Τρεις (3) θέσεις ΔΕ Διοικητικού

Μία(1) θέση ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού

Επτά (7) θέσεις ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων

Τέσσερις (4) θέσεις ΠΕ Νηπιαγωγών

Εξι (6) θέσεις ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

Τρεις (3) θέσεις ΔΕ Μαγείρων

Τρεις (3) θέσεις ΥΕ Καθαριστριών Εσωτερικών χώρων

Σύνολο τρεις (3) θέσεις

Σύνολο είκοσι επτά (27) θέσεις

Γενικό Σύνολο 30 θέσεις

Ο καιρός

Διαφήμιση