Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων επί των οδών Δοϊράνης, Κω, Καραολή Δημητρίου, Λέρου, Πάτμου κ.λ.π. στο Δήμο Χολαργού

   

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ   ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 

 

 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Τ.Υ. προς Δημ. Συμβούλιο

σχετικά με το θέμα έγκρισης μελέτης του έργου : «Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων επί των οδών Δοϊράνης, Κω, Καραολή Δημητρίου, Λέρου, Πάτμου κ.λ.π. στο Δήμο Χολαργού» και σημερινό Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Η μελέτη του παραπάνω έργου, εκπονήθηκε από τον ιδιώτη Πολιτικό Μηχανικό κο Δημήτριο – Συμεών Γαζελά, ύστερα από ανάθεσή της σε αυτόν, με την 24/05-03-2010 απόφαση της Δημ. Επιτροπής Δήμου Χολαργού και βάσει της 3973/2010 σύμβασης.

Το έργο αυτό είχε ήδη ενταχθεί (προ του Καλλικράτη) στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Νομαρχίας Αθηνών με κωδικό MIS 296333 και χρηματοδότηση από το Ε.Π. Αττικής.

Απεστάλη δε (λόγω της κατάργησης των Νομαρχιών) από τον Νομάρχη Αθηνών προς τον Γ.Γ. της Περιφέρειας Αττικής, με το 8608/15-12-2010 έγγραφο (σχετ. 1). Προκειμένου η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής να προχωρήσει άμεσα στη διαδικασία δημοπράτησης και υλοποίησης του έργου, και ύστερα από την εκχώρηση της σχετικής αρμοδιότητας με την Δ10/20509 ΟΙΚ/23 Μαρτίου 2011 Απόφαση Υπουργού Μεταφορών και Δκτύων (σχετ. 2), ζήτησε επικαιροποιημένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, για έγκριση της παραπάνω μελέτης, ( παλαιότερη έγκριση της μελέτης είχε γίνει με την 79/20 Απριλίου 2010 Α.Δ.Σ. Δήμου Χολαργού).

Κατόπιν αυτών, εισηγούμεθα στο Δημ. Συμβούλιο την επικαιροποιημένη έγκριση της μελέτης του παραπάνω έργου.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Τ.Υ.Δ.Π.Χ.

Θ. ΒΗΛΑΡΑΣ


Ο καιρός

Διαφήμιση