Διακοπές με ποδήλατο

Όσο και αν κυριαρχεί στις συζητήσεις και επηρεάζει τις ζωές μας το θέμα της οικονομικής κρίσης , οι διακοπές ως θέμα την περίοδο αυτή έχουν την τιμητική τους .Διακοπές λοιπόν με ποδήλατο για τους λάτρεις και μόνο της περιπέτειας .Για τους υπόλοιπους τα κλασικά rooms to let . . .

Ας δούμε τα θετικά του εγχειρήματος που τον τελευταίο καιρό βρίσκει ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Κατ’αρχάς ο ποδηλάτης έχει ευελιξία κινήσεων και έχει πρόσβαση σε μέρη απάτητα, παρθένα.

Το χαμηλό κόστος επιτρέπει διακοπές για περισσότερες μέρες ιδίως για φοιτητές που συνήθως έχουν λίγα χρήματα και πολύ χρόνο.

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ταυτόχρονα αθλούμαστε και εκφράζουμε έμπρακτα τις οικολογικές μας ανησυχίες . . εάν έχουμε.

Με την περιηγητική ποδηλασία αναγκαστικά γίνονται πιο συχνές στάσεις. Έτσι ο εναλλακτικός ταξιδιώτης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τα μέρη πιο ουσιαστικά να τα ζήσει και με τους ρυθμούς του ντόπιου . Η Ελλάδα φυσικά έχει άπειρα μέρη . Για το καλοκαίρι και με ποδήλατο ο γράφων προτείνει ενδεικτικά τα νησιά του Αργοσαρωνικού και των κοντινών Κυκλάδων.

Βασική προϋπόθεση είναι ο στοιχειώδης εξοπλισμός για τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε εύκολα με μια έρευνα στο διαδίκτυο. Οπωσδήποτε η παρέα πρέπει να είναι μυημένη στο «μάχιμο» αυτό είδος διακοπών και να έχει περίπου τις ίδιες «ποδηλατικές αντοχές».

Ένας χάρτης και όρεξη για άγνωστες διαδρομές είναι αρκετά .Χωρίς προκρατήσεις και άλλες δεσμεύσεις σε πλοία και δωμάτια πηγαίνετε όπου θέλετε. Εάν μάλιστα στην πορεία κουραστείτε, καθίστε στην απομονωμένη παραλία σας και μια μέρα ακόμα . Δε χρειάζεται να κάνετε εγκαίρως check out. . . Καλές διακοπές . . .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ

ΚΑΘ. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

website: www.kks.gr


Διαφήμιση

Ο καιρός

Διαφήμιση