Προτεινόμενο σχέδιο δράσης για το νέο Δήμο με σκέψεις, απόψεις, θέσεις και προτάσεις

Μέχρι σήμερα οι Δημοτικές Παρατάξεις δημιουργούσαν το δικό τους πρόγραμμα δράσης. Σήμερα πλέον οι Πολίτες προτείνουν το δικό τους πρόγραμμα και ζητούν να αξιοποιηθεί καταλλήλως.

Εμείς σήμερα, βάζουμε τις βάσεις διαλόγου για τη σύνθεση ενός ρεαλιστικού-υλοποιήσιμου δημοτικού προγράμματος, που έχει θεμέλια διαμορφωμένα από τους πολίτες του νέου Δήμου Παπάγου-Χολαργού και απευθύνεται στους παραλήπτες οι οποίοι είναι οι Δημοτικές Παρατάξεις.

Έρευνα – δημοσκόπηση της 360news.gr

που αναδεικνύει
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
του νέου Δήμου Παπάγου Χολαργού

«Ανεβάζοντας» τον διάλογο και αξιοποιώντας τη συμμετοχή των Συμπολιτών μας στην Έρευνα που πραγματοποιήσαμε από 18/10/2010 έως 18/11/2010, ανεδείχθησαν τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Με κύριο στόχο την αναβάθμιση της Πόλης μας και την διατήρηση των θετικών δεδομένων της περιοχής, αξιοποιήσαμε το ανθρώπινο δυναμικό των κατοίκων. Ενεργοποιήσαμε κάθε διαθέσιμη γνώση, εμπειρία ή πρόταση για το καλό της τοπικής κοινωνίας μας.

Ζητήσαμε να μας πούνε ποια είναι, κατά τη γνώμη των Πολιτών του Δήμου μας, τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Τους ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή τους και σας ενημερώνουμε για την ποσοτική και σχηματική απεικόνιση των προβλημάτων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Έρευνας (με δημοσκόπηση) για τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

apotelesmatapoll

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες αντιμετώπισης τοπιών προβλημάτων, είναι η ορθή ιεράρχηση των απαραίτητων ενεργειών των υπευθύνων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ο «καθρέπτης» των προβλημάτων ανά ποσοστό σπουδαιότητας.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα 360news.gr σε συνεργασία με τους Πολίτες του Δήμου μας, ανέδειξε τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι ανά κατηγορία και ποσοστό συμμετοχής στο σύνολο των προβλημάτων.

Οι υπεύθυνοι που θα διοικήσουν είναι δυνατόν ν αξιοποιήσουν τα δεδομένα υπέρ της βελτίωσης των συνθηκών της ζωής μας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ο καιρός

Διαφήμιση