Προτεινόμενο σχέδιο δράσης για το νέο Δήμο με σκέψεις, απόψεις, θέσεις και προτάσεις

Μέχρι σήμερα οι Δημοτικές Παρατάξεις δημιουργούσαν το δικό τους πρόγραμμα δράσης. Σήμερα πλέον οι Πολίτες προτείνουν το δικό τους πρόγραμμα και ζητούν να αξιοποιηθεί καταλλήλως.

Εμείς σήμερα, βάζουμε τις βάσεις διαλόγου για τη σύνθεση ενός ρεαλιστικού-υλοποιήσιμου δημοτικού προγράμματος, που έχει θεμέλια διαμορφωμένα από τους πολίτες του νέου Δήμου Παπάγου-Χολαργού και απευθύνεται στους παραλήπτες οι οποίοι είναι οι Δημοτικές Παρατάξεις.

Τεχνικό πρόγραμμα και διαφάνεια ανάθεσης έργων

Το Τεχνικό Πρόγραμ­μα είναι αναγκαίο να προκύπτει μέσα από την καταγραφή και την ορθολογική ιεράρχηση των αναγκών της πόλης μας.

Οι Δημότες και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Συνδυασμών θα μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τα έργα που πρόκειται να εκτελεστούν ενώ θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα οικονομικά στοιχεία. Ο σωστός χρονικός προγραμματισμός, με πλήρεις και τεκμηριωμένες μελέτες, είναι απαραίτητη προϋπόθεση σωστής εκτέλεσης των έργων. Κάθε ανάθεση έργου θα πρέπει να γίνεται μέσα από τους πλέον αυστηρούς κανονισμούς που θα εγγυώνται την πλήρη διαφάνεια με στόχο την προστασία των συμφερόντων των δημοτών και του Δήμου.

Σχόλια  

 
0 #1 Ανδρουλιδάκης Ιωάννης 22-02-2011 15:45
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣΚΑΙ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.ΒΛΕΠΕ Π.Χ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ο καιρός

Διαφήμιση