Προτεινόμενο σχέδιο δράσης για το νέο Δήμο με σκέψεις, απόψεις, θέσεις και προτάσεις

Μέχρι σήμερα οι Δημοτικές Παρατάξεις δημιουργούσαν το δικό τους πρόγραμμα δράσης. Σήμερα πλέον οι Πολίτες προτείνουν το δικό τους πρόγραμμα και ζητούν να αξιοποιηθεί καταλλήλως.

Εμείς σήμερα, βάζουμε τις βάσεις διαλόγου για τη σύνθεση ενός ρεαλιστικού-υλοποιήσιμου δημοτικού προγράμματος, που έχει θεμέλια διαμορφωμένα από τους πολίτες του νέου Δήμου Παπάγου-Χολαργού και απευθύνεται στους παραλήπτες οι οποίοι είναι οι Δημοτικές Παρατάξεις.

Ουσιαστική ενίσχυση των αθλητικών συλλόγων Παπάγου-Χολαργού

Κρίνουμε αναγκαία τη Διαρκή Οικονομική και Ηθική Υποστήριξη των Αθλητικών Συλλόγων Παπάγου - Χολαργού με τακτικές και έκτακτες επιχορηγήσεις από τον προϋπολογισμό του νέου Δήμου. Προτείνουμε άμεση Συμπαράσταση στους Αθλητές και τις Αθλήτριες της πόλης μας με την εφαρμογή προγραμμάτων υποτροφιών μετεκπαίδευσης σε Σχολές Αθλητισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό κατά τους θερινούς μήνες. Ζητούμε την άμεση ανακαίνιση όλων των Αθλητικών εγκαταστάσεων. Στοχεύουμε στην εφαρμογή του προγράμματος "Παιδί, Εκπαίδευση και Αθλητισμός" με στόχο την ώθηση των παιδιών προς τον αθλητισμό.

Απαιτούμε τη δημιουργία προγραμμάτων για ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ο καιρός

Διαφήμιση