Ποια είναι η οικονομική κατάσταση των Δήμων Παπάγου και Χολαργού;

Στις αρχές Οκτωβρίου 2010, η 360news.gr απέστειλε στον Δήμαρχο Χολαργού κ. Δημήτρη Νικολάου το ακόλουθο έγγραφο στο οποίο υπήρχε το εξής ερώτημα:

Διαβάστε όλο το άρθρο

Οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι των Δημοτικών Παρατάξεων

(προβολή με αλφαβητική σειρά)

Κάντε κλίκ σε κάθε συνδυασμό και δείτε τους υποψήφιους συμβούλους του

 

eneroi_polites kdlogo neaporia sympolitia

Ενεργοί Δημότες Παπάγου Χολαργού

Κοινωνία Δημοτών Παπάγου Χολαργού

Νέα Πορεία Παπάγου Χολαργού

Συμπολιτεία Παπάγου Χολαργού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δελτίο τύπου - Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ στο Δήμο Παπάγου

neaporeia14 Οκτωβρίου 2010

 


 

Μέγα πλήθος και μέγας ενθουσιασμός ήταν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της τελετής των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ στο δήμο Παπάγου (Εθνικής Αμύνης 30, τηλ. 2106533015, 2106533016), που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου.

Μετά τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου, που εψάλη από τους ιερείς της πόλης, και τη σύντομη ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλη Ξύδη, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και των υποψηφίων των τοπικών συμβουλίων Παπάγου και Χολαργού. Η παρουσίαση έγινε από τον ίδιο τον κ. Ξύδη, ο οποίος τόνισε ότι ο συνδυασμός της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ περιλαμβάνει έμπειρα περί την Τοπική Αυτοδιοίκηση στελέχη, πολίτες που έχουν διακριθεί στους χώρους της ενασχόλησής τους, συμπολίτες που με τη συμπεριφορά τους στηρίζουν την κοινωνία των πολιτών και νέα δοκιμασμένα πρόσωπα με δημιουργική σκέψη.

Στη σύντομη ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Βασίλης Ξύδης αναφέρθηκε στην ανάγκη ο νέος δήμος να οργανωθεί από άτομα που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι έχουν τις απαιτούμενες οργανωτικές ικανότητες, από ανθρώπους – τόνισε ο κ. Ξύδης – νοικοκύρηδες που σέβονται το χρήμα των δημοτών και όχι από άτομα άπειρα ή μη ικανά. «Τέτοια ικανά και έμπειρα άτομα είναι αυτά που περιλαμβάνονται στο συνδυασμό μου. Εγγύηση σ’ αυτό αποτελεί το έργο μου επί 16 χρόνια στο δήμο Παπάγου και η εντυπωσιακή οικονομική του κατάσταση, όλα τα χρόνια της δημαρχίας μου», τόνισε ο κ. Ξύδης, κλείνοντας την ομιλία του.

Μετά την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου και την παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ τη συγκέντρωση χαιρέτησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης και η Επίτιμη Δήμαρχος Παπάγου κ. Πίτσα Λιάπη.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επαινετικά στον κ. Ξύδη, στο έργο του στο Δήμο Παπάγου και στην προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έκλεισε το χαιρετισμό του εκφράζοντας την ευχή να υπάρχουν και άλλοι έντιμοι δήμαρχοι σαν τον Δήμαρχο Παπάγου.

Η κ. Πίτσα Λιάπη, στο χαιρετισμό της, κάλεσε τους δημότες Παπάγου και Χολαργού να υπερψηφίσουν το συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ και τον Βασίλη Ξύδη, το μόνο ικανό – όπως είπε – για να οργανώσει σωστά το νέο δήμο, όπως σωστά έχει οργανώσει και το Δήμο Παπάγου, ο οποίος ουδέν οικονομικό και λειτουργικό πρόβλημα έχει.

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και βουλευτής κ. Θάνος Πλεύρης, η επίτιμος δήμαρχος Παπάγου κ. Πίτσα Λιάπη, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» κ. Γιώργος Γκουβάκης, οι επίτιμοι Πρόεδροι Ελεγκτικού Συνεδρίου και Συμβουλίου Επικρατείας κ.κ. Ηλίας Κουτρουμπής και Θεόφιλος Χατζηπαύλου, οι επίτιμοι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων κ.κ. Κωνστ. Κόρκας, Ιω. Στάγκας, Ηρ. Δρίκος και Ηλίας Σιωνίδης, πολλοί βετεράνοι Αξιωματικοί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο κ. Γ. Κονταξής ως εκπρόσωπος του υποψηφίου Δημάρχου κ. Πάνου Δεμερτζή και πολλοί άλλοι. Ο Γραμματέας της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω κοινωνικού προβλήματος που είχε, το οποίο τον υποχρέωσε να απουσιάσει από την Αθήνα, απέστειλε όμως γραπτό μήνυμα με το οποίο αιτιολόγησε την απουσία του και ευχήθηκε στον κ. Ξύδη και στο συνδυασμό του καλή επιτυχία. Το μήνυμα του κ. Λυκουρέντζου αναγνώστηκε κατά τη συγκέντρωση.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ

 

tn_0035


tn_0039

 

tn_0047

 

tn_0079

Σχέσεις Δημοτών και Δημάρχου

Η πόρτα του Δημάρχου θα πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους τους Δημότες χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Με αγάπη, σεβασμό και την προσοχή που αξίζουν όλοι οι Πολίτες, ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί οφείλει να εξασφαλίζει το αίσθημα φροντίδας, ασφάλειας και ισότιμης αντιμετώπισης όλων των Δημοτών.

Δημότες και Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει να συνεργαστούν σε κάθε τομέα για την καταγραφή των προβλημάτων και την υποβολή προτάσεων για την άμεση επίλυσή τους.

Ο καιρός

Διαφήμιση