Ψήφος κατά συνείδηση

sympolitiaΣυμπολίτισσα και συμπολίτη

Στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής κλήθηκες να ψηφίσεις για τον Δήμαρχο που προτιμάς  να ηγηθεί στο νέο δήμο Παπάγου -Χολαργού.

Στον πρώτο γύρο, που δεν ανέδειξε νικητή, για λίγους μόνο ψήφους η «Συμπολιτεία Παπάγου Χολαργού», η παράταξη που είμαι επικεφαλής, δεν θα είναι στην τελική αναμέτρηση τους 2ου γύρου.

Η πρώτη θέση που κατακτήσαμε στον Χολαργό δεν ήταν αρκετή για να διεκδικήσουμε τη δημοτική αρχή τη 2η Κυριακή.

Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους χιλιάδες πολίτες που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, τόσο εμένα προσωπικά όσο και τους συνεργάτες μου.

Φίλες και φίλοι

Κατά τη γνώμη μας, κανείς από τους δύο υποψήφιους δημάρχους που θα αναμετρηθούν στις 14 Νοεμβρίου δεν συγκεντρώνει τα εχέγγυα εκείνα που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν έστω σε ψήφο ανοχής.

Διαφέρουμε πολύ στην αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου, τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων, τη διαχείριση των οικονομικών και τις ξεκάθαρες θέσεις.

Και πάνω απ όλα για το ρόλο του δημάρχου και τον τρόπο αντιμετώπισης του πολίτη και των προβλημάτων του.

Κατά συνέπεια, εμείς ως «Συμπολιτεία Παπάγου – Χολαργού» στις εκλογές της Κυριακής για τον δήμο ΔΕΝ υποστηρίζουμε κανέναν εκ των δύο υποψηφίων.

Και σε καλούμε να αποφασίσεις και να ψηφίσεις κατά συνείδηση.

 

ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος

«ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ»

Ο καιρός

Διαφήμιση