ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα κάθε συμπολίτη μας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Μας έδωσαν μια πολύ μεγάλη νίκη και τους είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δώσαμε έναν αγώνα καθαρό, έντιμο, μακριά από ακρότητες, οξύτητα και εντάσεις. Επιδιώξαμε συναινέσεις και συνεργασίες και μιλήσαμε για τα προβλήματα της πόλης μας και αυτά που απασχολούν τους συνδημότες μας.

Αυτό θα είναι ο οδηγός μας και την επόμενη μέρα. Όσα ακούστηκαν στη διάρκεια αυτών των εκλογών για εμάς τελειώνουν απόψε. Από αύριο συνεχίζουμε όλοι μαζί γιατί η πόλη μας χρειάζεται κάθε δημιουργική φωνή, κάθε πολίτη με διάθεση προσφοράς στα κοινά της πόλης μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους έδωσαν μαζί μου αυτή τη μάχη. Τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και κάθε πολίτη που μας στήριξε. Η νίκη αναμφίβολα ανήκει σε όλους.

Ας μου επιτραπεί να κλείσω με μια προσωπική αναφορά: θέλω να αφιερώσω την εκλογή μου στη μνήμη του πατέρα μου Τάσου Αποστολόπουλου, ο οποίος είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια το Δήμο μας με ακεραιότητα και ήθος. Στόχος για μένα είναι να τιμήσω τη μνήμη του, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορώ για την πόλη στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Από αύριο ξεκινάει μια νέα εποχή για το Δήμο μας. Και από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε τη δουλειά. Για να κάνουμε τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού όπως υποσχεθήκαμε: μια πόλη που θα χαίρονται όσοι ζουν σε αυτήν και θα αποτελεί πρότυπο για τους υπόλοιπους.

Ηλίας Αποστολόπουλος

Ο καιρός

Διαφήμιση