ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

23 Μαΐου 2014

 

Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συνδημότες,

Με αφορμή ένα φυλλάδιο που από χθες το απόγευμα διανέμει ο υποψήφιος δήμαρχος Κων/νος Τίγκας στον Παπάγο και στο Χολαργό σχετικά με στήριξή του από επικεφαλής συνδυασμών, και μεταξύ αυτών και του κ. Χρήστου Δασκαλόπουλου, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είναι απόλυτα ψευδές αυτό που αναφέρετε στην ανακοίνωση, ότι τον στηρίζει ο Χρήστος Δασκαλόπουλος. Ούτε ο ίδιος ούτε ο Συνδυασμός “Δυναμική Πορεία” εξέδωσαν κάποια σχετική ανακοίνωση ή αποφάσισαν για οποιαδήποτε στήριξη.

Ζητούμεαπό τον κ. Τίγκα να αποσύρει άμεσα το φυλλάδιο αυτό και να διαψεύσει τη στήριξή του από το συνδυασμό μας και από τον επικεφαλής του Χρήστο Δασκαλόπουλο.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μιλήσαμε για τις αρχές και τις αξίες που υπηρετήσαμε, χωρίς παρεκκλίσεις μέχρι και σήμερα. Στις 18 Μαΐου οι συμπολίτες μας έκριναν και αποφάσισαν. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και αυτούς που μας στήριξαν στη δύσκολη προσπάθειά μας.

Σεβόμενοι αυτές τις αρχές και τις αξίες καθώς και το κάθε μέλος και ψηφοφόρο μας, δεν εκδώσαμε καμία ανακοίνωση, ούτε ως συνδυασμός ούτε προσωπικά ο Επικεφαλής Χρήστος Δασκαλόπουλος υπέρ κάποιου υποψηφίου Δημάρχου ή συνδυασμού που συμμετέχει στο β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών στις 25 Μαΐου.

Με εκτίμηση

Χρήστος Δασκαλόπουλος

Επικεφαλής Συνδυασμού Δυναμική Πορεία

 

Ο καιρός

Διαφήμιση