ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,

επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι πολίτες με αγάπη για το τόπο,  νέοι στα χρόνια ή και στη ψυχή, ξεκινάμε μια προσπάθεια για τη δημιουργία συνδυασμού που θα μετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται ήδη από έμπειρους δημοτικούς συμβούλους με γνώση ως προς τη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και από νέους ανθρώπους με ιδέες και όρεξη για προσφορά.

Βασική μας αρχή, η πολιτική ανεξαρτησία που θα εδραιωθεί με ένα ψηφοδέλτιο ευρύτερης σύνθεσης και αποδοχής. Η πλήρης απεμπλοκή από κομματικούς μηχανισμούς, ώστε ανεπηρέαστοι να υπηρετήσουμε την τοπική υπόθεση, μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες.

Βρισκόμαστε στη κρισιμότερη στιγμή της νεώτερης ιστορίας μας. Με δεδομένο τις δυσκολίες που βιώνει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της χώρας μας, αλλά και του Δήμου μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργοποιηθούμε απέναντι στον τόπο και τα παιδιά του. Να αποδείξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μπορούμε να διαχειριστούμε με διαφάνεια, όραμα, δικαιοσύνη και ανθρωπιά τα κοινά πράγματα με όφελος για ολόκληρη τη κοινωνία.

Η ανάληψη της εξουσίας δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός. Στόχος μας είναι η δημιουργία πλειοψηφικού ρεύματος σκεπτόμενων πολιτών που θα οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα αξιόπιστο και ρεαλιστικό. Να υπηρετήσουμε το συμφέρον του Δήμου μας και των συνδημοτών μας με σοβαρότητα, συνέπεια και σύνεση, αλλά και δημοκρατικά, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη.

Απευθυνόμαστε στην ατομική κρίση του καθενός και σας καλούμε σε μια κίνηση ενότητας. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε όλους εσάς τους πολίτες που, όπως κι εμείς, πιστεύετε ότι αξίζουμε μια άλλη ποιότητα ζωής, έναν καλύτερο Δήμο.

Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική σας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Ηλίας Αποστολόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Ο καιρός

Διαφήμιση