Συνεργασία Δημοτικών Πολυϊατρείων Παπάγου – Χολαργού με Νηπιαγωγεία - Δημοτικά Σχολεία – Γυμνάσια – Λύκεια του Δήμου μας.

Σας γνωρίζουμε ότι στα Δημοτικά Πολυϊατρεία Παπάγου – Χολαργού εργάζεται εθελοντικά μεγάλη ομάδα Επαγγελματιών Υγείας διαφόρων ειδικοτήτων.

Αναλυτικότερα τα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου μας διαθέτουν:

α. Ειδικούς Παιδαγωγούς (Μαθησιακές δυσκολίες)

β. Κοινωνικούς Λειτουργούς

γ. Λογοθεραπευτές – Λογοπεδικούς

δ. Παιδοψυχίατρους

ε. Παιδοψυχολόγους

στ. Συμβούλους Ψυχικής Υγείας

ζ. Ψυχιάτρους

η. Ψυχολόγους

 

Στο παρελθόν, από επαφές με  Διευθυντές εκπαιδευτικών μονάδων και λοιπό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, διατυπώθηκαν πολλά αιτήματα που άπτονται της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και την ανάγκη ευαισθητοποίησης σε θέματα Πρωτοβάθμιας Πρόληψης στον τομέα της Υγείας θεωρούμε ότι η συνεργασία της Ομάδας Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας με το διδακτικό σας προσωπικό θα μπορούσε να διευκολύνει το έργο σας  και να μεθοδεύσει τρόπους παροχής βοηθείας στους μαθητές που έχουν ανάγκη.

Κατόπιν όλων αυτών, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έγκαιρα για τυχόν ανάγκες σας προκειμένου να γίνει σχετικός προγραμματισμός από την εθελοντική ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή  διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Αργυροπούλου Σοφία στο  Γραφείο Προαγωγής Υγείας  (Αγαμέμνονος 4, 155 62 Χολαργός, τηλ:. 2106511772, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

 

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης

Ο καιρός

Διαφήμιση