ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ “GUINESS”

aiglh

Παπάγος, 20 Μαΐου 2011

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ -10 ΑΤΤΙΚΗΣ 2011

Στο Διασυλλογικό Κύπελλο (υπέχει θέση πρωταθλήματος) Αττικής, Παμπαίδων κάτω των δέκα ετών, ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ - ο οποίος πέρυσι στους αντίστοιχους αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο – συμμετέχει με έξι ομάδες, αριθμό ρεκόρ, ίσως και για το βιβλίο “GUINESS”. 

Την Κυριακή 22 Μαΐου, οπότε παίζεται ο 4ος Γύρος, και οι 6 ομάδες του Ομίλου μας παίζουν στον Παπάγο. Οι πέντε στην έδρα μας και η μία εκτός έδρας με τον Α.Σ. Παπάγου ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν, με τη βοήθεια των παιδιών της ΑΙΓΛΗΣ από μεταγραφή, είχε επιτύχει πολλές διακρίσεις – μέχρι και Πανελλήνιες πρωτιές.

Η Α’ ομάδα του Ομίλου έχει μέχρι τώρα δύο νίκες και μια ισοπαλία, και με νίκη στον 4ο γύρο θα ελπίζει για κάποιο μετάλλιο, μέχρι και επανάληψη της περυσινής επιτυχίας κατακτήσεως του τίτλου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τον 4ο γύρο στην αίθουσα σκακιού που μας έχει παραχωρήσει ευγενικά ο Δ.Α.Ο.Π. και που βρίσκεται στην αλάνα παραπλεύρως της οδό Νευροκοπίου (στο ύψος των αριθμών 2-6), δίπλα στον θερινό κινηματογράφο «ΑΡΤΕΜΙΣ», ανάμεσα στα γήπεδα τένις και μπάσκετ. Ώρα έναρξης των αγώνων: 10.30.

Όσοι, επίσης, έχουν τη δυνατότητα φωτογραφικής και τηλεοπτικής καλύψεως της εκδήλωσης, μπορούν και παρακαλούνται να απαθανατίσουν το γεγονός, γιατί η αίθουσα θα είναι υπερπλήρης, με 48 παιδιά από διάφορα σημεία της Αττικής να αγωνίζονται τον αγώνα του πνεύματος, εντός της.

Τέλος, όποιος από τους φίλους του Ομίλου έχει τη σχετική δυνατότητα, παρακαλείται να ερευνήσει αν υπάρχει περίπτωση και τις προϋποθέσεις εγγραφής μας στο βιβλίο “GUINESS”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες – εγγραφές, στον Πρόεδρου του Ομίλου, Ιωάννη Παναγάκο, τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797.


bottom

Ο καιρός

Διαφήμιση